2021-05-13 13:40:07• hírek • Fizetett tartalom

Így vidd be az év színeit az otthonodba

Másodszor fordul elő, hogy két színt választott az év színének az amerikai Pantone Intézet. 2021-re a szürke egy nyugtató árnyalatát és egy világos napsárgát szánt meghatározónak a színtrendekkel foglalkozó intézet.

Egy olyan évben, amikor az emberek energiára, fényre és reményre vágynak, az élénk, lelkesítő színek pont azt adják, amit mindenki keres. Az intézet ügyvezető igazgatója, Leatrice Eiseman szerint a PANTONE 13-0647-es kódjelű, Illuminating szín egy csillogó, vidám sárga, mely meleg tónusával és a nap energiájával vibráló pezsgéssel tölti meg a teret. A PANTONE 17-5104-es, Ultimate Grey pedig a szilárdság és megbízhatóság időtálló érzetét kelti, mely biztos bázisként szolgál bármikor. Nem csoda hát, hogy a Pantone ezt a két színt választotta ebben a viszontagságokkal teli évben, hiszen most épp ezekre van a legnagyobb szükség: a szürke stabilitására és ellenállóságára, valamint a sárga által hordozott boldogságra és vitalitásra.


Sárga a lakásdekorációban? Igen!
 

Calacatta Gold kollekció


Amura Nature​ kollekció


A szürke kombinálásának egy másik módja


A szürke szín dekorációs lehetőségek egészen széles tárházát hordozza magában. Kombinálhatjuk pasztellszínekkel, hogy egy kényelmes és természetes atmoszférát kapjunk, a feketével párosítva azonban egy elegáns és erőteljes teret eredményez, de választhatjuk akár a teljesen szürke összhatást, mely soha nem megy ki a divatból, és bármikor frissíthetjük néhány új dekorációs elemmel vagy új bútorral.


Kumo Natural kollekció


Szeretné látni, miként is fog kinézni a rég várt átalakítás után a fürdőszoba vagy a konyha? Milyen alakú vagy színű fali- és padlócsempével mutatna a legjobban a főző- vagy fürdőhelyiség? Akkor térjen be a Lebăda üzletébe és használja ki az ingyenes 3D-s látványtervkészítés adta lehetőséget. A szolgáltatást hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra, szombaton pedig 9 és 13 óra között veheti igénybe a Károlyi út C15-17 szám alatt található bemutatótermünkben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: